Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 37
  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Penitas, TX
    Posts
    1,043

    Default Getting a lot of Lag...

    I don't know if it is my internet connection or the RGVCycles servers, but every time I come to the Forums I get a lot of Lag on my end. It is only happening on this website and it is happening on both of my computers.

    Is anyone else seeing this or am I the only one?


    THX

  2. #2
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    harlingen TX
    Posts
    3,430

    Default

    i see it alot recently also, mainly trying to get to this site, everything else on this end works fine


    One day your life will flash before your eyes, Make sure its worth watching...

    “Pizza is a lot like sex. When it's good, it's really good. When it's bad, it's still pretty good.”

  3. #3
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Mcallen,Tx
    Posts
    207

    Default

    yup here too... it some times give me sum error code 500 internal server..dunno
    "One Nation, Under Surveillance"

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Brownsville
    Posts
    2,976

    Default

    Ditto for me. Last few weeks have been real bad. Sometimes it won't even open for me.
    I have helmets, jackets and other stuff for sale in the classifieds section
    If the link doesn't work, just look in the classifieds section

    Quote Originally Posted by Mr. Evo IX View Post
    Ok, I gotta eat my words.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Harlingen, TX
    Posts
    533

    Default

    ditto....

  6. #6
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    rgv
    Posts
    4,876

    Default

    if you get a error code 500 internal server, just refresh or hit F5

    Ill let the hosting server know that its lagging and see what it test out to be.
    08 Honda CBR 1000RR
    05 Jeep Grand Cherokee Limited
    99 Honda Civic SI (stolen)

  7. #7
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    rgv
    Posts
    4,876

    Default

    ok, the server that we are on is experiencing very heavy load, its getting looked into and they will alleviate the site causing this. est time 2 hours
    08 Honda CBR 1000RR
    05 Jeep Grand Cherokee Limited
    99 Honda Civic SI (stolen)

  8. #8
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Mcallen,Tx
    Posts
    207

    Default

    sweet.. good job !! i thought all the party years had finally got me LOL ...
    "One Nation, Under Surveillance"

  9. #9
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Penitas, TX
    Posts
    1,043

    Default

    thx for looking into it... good to know the issue is not on my end. thx

  10. #10
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    edinburg
    Posts
    162

    Default

    same here laggy
    > <

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •